Jump to content

Sky Slate Blueberry Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate
Photo

Site moved to new server


  • Please log in to reply
19 replies to this topic
Chris
  • Administrators
  • 10727 posts
  • Last active:
  • Joined: 02 Mar 2004
The site has been moved to a new, faster server. Please let me know if you find any broken links or other problems.

Kazul
  • Members
  • 3 posts
  • Last active: Jul 16 2008 02:21 PM
  • Joined: 16 Jul 2008
Does <!-- m -->https://ahknet.autohotkey.com/<!-- m --> being dead count as a dead link?

Looking for a place to get easycom and ws4ahk, been searching for a few days.

Superfraggle
  • Members
  • 1019 posts
  • Last active: Sep 25 2011 01:06 AM
  • Joined: 02 Nov 2004
It's working fine for me...
Steve F AKA Superfraggle

http://r.yuwie.com/superfraggle

Chris
  • Administrators
  • 10727 posts
  • Last active:
  • Joined: 02 Mar 2004
The site has been moved to a yet another server with faster hardware and a network that seems superior to the previous one.

Please let me know if you find any broken links or other problems.

trik
  • Members
  • 1317 posts
  • Last active: Jun 11 2010 11:48 PM
  • Joined: 15 Jul 2007
Looks can be deceiving :roll:
Religion is false. >_>

Superfraggle
  • Members
  • 1019 posts
  • Last active: Sep 25 2011 01:06 AM
  • Joined: 02 Nov 2004
compared to the old one, I'd say its at least twice as fast for me so far.
Steve F AKA Superfraggle

http://r.yuwie.com/superfraggle

corrupt
  • Members
  • 2558 posts
  • Last active: Nov 01 2014 03:23 PM
  • Joined: 29 Dec 2004
seems much slower here but still functional...

Frankie
  • Members
  • 2930 posts
  • Last active: Feb 05 2015 02:49 PM
  • Joined: 02 Nov 2008
slower, much slower and I can only connect to the site half the time. I usualy have to refresh the page a few times before it finds it (might also be google chrome's fault)
aboutscriptappsscripts
Request Video Tutorials Here or View Current Tutorials on YouTube
Any code ⇈ above ⇈ requires AutoHotkey_L to run

Laszlo
  • Moderators
  • 4713 posts
  • Last active: Mar 31 2012 03:17 AM
  • Joined: 14 Feb 2005
No noticeable speed difference here

corrupt
  • Members
  • 2558 posts
  • Last active: Nov 01 2014 03:23 PM
  • Joined: 29 Dec 2004
Intermittent now. Reasonably fast most of the time but the odd page takes several seconds to respond then load. Doesn't seem related to any specific page... Other sites seem to load ok here when this happens.

Chris
  • Administrators
  • 10727 posts
  • Last active:
  • Joined: 02 Mar 2004
The old server was on a network that seemed to have a growing level of worldwide packet loss. That network was also unreachable too often for comfort.

Any move to a new data-center will always be worse for some visitors (due to geography if nothing else). However in this case, the reliability and performance should be better for most visitors.

I'll continue to monitor it and make improvements if possible.

polyethene
  • Members
  • 5519 posts
  • Last active: May 17 2015 06:39 AM
  • Joined: 26 Oct 2012

The old server was on a network that seemed to have a growing level of worldwide packet loss.

Cogent don't do well with Tier 1s, I wasn't too happy when we had them either. Our new bandwidth carrier appears to be Savvis which is great because they have peers at LINX. As such Superfraggle, myself and others from the UK now experience much faster loading times, awesome.

autohotkey.com/net Site Manager

 

Contact me by email (polyethene at autohotkey.net) or message tidbit


corrupt
  • Members
  • 2558 posts
  • Last active: Nov 01 2014 03:23 PM
  • Joined: 29 Dec 2004
Seems ok now :) ... not sure what the issue was initially...

Frankie
  • Members
  • 2930 posts
  • Last active: Feb 05 2015 02:49 PM
  • Joined: 02 Nov 2008
it seems to be working better now. i think it was just my internet
aboutscriptappsscripts
Request Video Tutorials Here or View Current Tutorials on YouTube
Any code ⇈ above ⇈ requires AutoHotkey_L to run

Lexikos
  • Administrators
  • 9844 posts
  • AutoHotkey Foundation
  • Last active:
  • Joined: 17 Oct 2006
I also had speed issues after the move, possibly even after corrupt's comment. It seems good now.