Jump to content

Sky Slate Blueberry Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate
Photo

SciTE4AutoHotkey v3.0.04 [Updated Aug 14 2013]


  • This topic is locked This topic is locked
1137 replies to this topic

Poll: Looking good? (245 member(s) have cast votes)

Looking good?

  1. Voted Yes (379 votes [85.94%])

    Percentage of vote: 85.94%

  2. No (15 votes [3.40%])

    Percentage of vote: 3.40%

  3. File not found (47 votes [10.66%])

    Percentage of vote: 10.66%

Vote
Cerberus
  • Members
  • 175 posts
  • Last active: Aug 17 2017 05:01 PM
  • Joined: 20 Jul 2009
Thank you, choosing a different font worked perfectly! I picked Dejavu Sans Mono in the end, because it is the only font I know of that can display IPA symbols in monospace.

I do hope the ;{ works out well! That would be the only thing keeping me from making a full switch, though of course S4AHK already is a GREAT program.

Uberi
  • Moderators
  • 1119 posts
  • Last active: May 02 2015 06:05 PM
  • Joined: 23 Aug 2010

though of course S4AHK already is a GREAT program.


Agreed.

The RC looks rock solid, hope we can see a release soon!

Oh, and it would be nice to have class listings in TillaGoto, but I'm not sure how nested classes could be displayed...

  • Guests
  • Last active:
  • Joined: --
Inserting the following (from v1.73; also works in v2.0) into 'SciTEUser.properties'
# Indentation checker
command.name.3.*.ahk=Indentation checker
command.mode.3.*.ahk=subsystem:lua,savebefore:no
command.3.*.ahk=IndentationChecker
throws the error:
> Lua: error checking global scope for command

Can this be fixed to work in v3.0?

trismarck
  • Members
  • 390 posts
  • Last active: Nov 25 2015 12:35 PM
  • Joined: 02 Dec 2010

Thank you for this wonderful AHK editor fincs.
I've read only a few first pages of this topic and I was wondering if there is a way to add function prototypes of external libraries, so the function prototypes would display as tooltips?


Use the %MyDocuments%\Autohotkey\ahk.api file. This is a user-specific file to define the syntax. For examples, check the %ProgramFiles%\Autohotkey\SciTE_rc1\ahk.api file (global, read-only syntax file).

Lexikos
  • Administrators
  • 9844 posts
  • AutoHotkey Foundation
  • Last active:
  • Joined: 17 Oct 2006

command.mode.3.*.ahk=subsystem:lua,savebefore:no
command.3.*.ahk=IndentationChecker

My wild guess is that you need to copy the IndentationChecker function from the Lua script bundled with v1.73 or v2.0 into your user Lua script. (Right click the AutoHotkey part of the toolbar and click Edit User Lua script.)

  • Guests
  • Last active:
  • Joined: --

command.mode.3.*.ahk=subsystem:lua,savebefore:no
command.3.*.ahk=IndentationChecker

My wild guess is that you need to copy the IndentationChecker function from the Lua script bundled with v1.73 or v2.0 into your user Lua script. (Right click the AutoHotkey part of the toolbar and click Edit User Lua script.)


Duh. It didn't occur to me that the entire function had been stripped out...
Thanks!

Mickers
  • Members
  • 1239 posts
  • Last active: Sep 25 2015 03:03 PM
  • Joined: 11 Oct 2010
Getting an error message when I try to download the .exe that it contains a trojan. I wouldn't be surprised if my computer is falsely identifying it but better safe than sorry.

If someone could verify if the file is safe I'd appreciate it. :)

fincs
  • Moderators
  • 1662 posts
  • Last active:
  • Joined: 05 May 2007
The installer is a compiled and compressed AutoHotkey script. The compression (MPRESS) is known to make AVs raise false positives.

fincs
  • Moderators
  • 1662 posts
  • Last active:
  • Joined: 05 May 2007
I've just implemented a updating system which I thought that might be good to backport to the current RC, especially because of a bugfix I wanted to roll out. So here it is:

Download S4AHK Updater for v3.0.00 (Release Candidate)

fincs
  • Moderators
  • 1662 posts
  • Last active:
  • Joined: 05 May 2007
Support for AutoHotkey v1.1.06.01's new features has been just added, and it's available through the SciTE4AutoHotkey updater.

  • Guests
  • Last active:
  • Joined: --
There is a bak file here SciTE_rc1\tools\updater\SciTEUpdate.ahk.bak in the S4AHK_Updater.zip

fincs
  • Moderators
  • 1662 posts
  • Last active:
  • Joined: 05 May 2007
@Guest: thanks for reporting; I also used the chance to deploy a fix for a (very) minor bug in SciTEUpdate.ahk.

Uberi
  • Moderators
  • 1119 posts
  • Last active: May 02 2015 06:05 PM
  • Joined: 23 Aug 2010
Will there be the option of disabling updates? I use the portable builds at places like schools, and the firewall popup every time SciTE is launched is a bit irritating.

Updating went very smoothly otherwise, it works perfectly.

fincs
  • Moderators
  • 1662 posts
  • Last active:
  • Joined: 05 May 2007

Will there be the option of disabling updates?

Yes. In the mean time, you can hack the global Autorun.

Philister
  • Members
  • 57 posts
  • Last active: Sep 27 2016 08:10 PM
  • Joined: 12 Feb 2012
++support request

;{ ;} would do fine!