Jump to content

Sky Slate Blueberry Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate
Photo

Wizardry Online - Auto Bonus Point ReRoller


  • Please log in to reply
224 replies to this topic
Go0devil
  • Members
  • 16 posts
  • Last active: Dec 26 2012 01:28 PM
  • Joined: 02 Dec 2012

hey go0devil, i just wanted to point out that the script randomly stops on a 3 or a 4, idk why this is but ill look at my screen every so often, and it has stopeed, i get exited and then i see that i have 3 skill points...

Known issue I'll solve it as soon as I can.



MegaHurts
  • Members
  • 9 posts
  • Last active: Dec 24 2012 08:29 AM
  • Joined: 09 Dec 2012

OK!!!!

 

Go0devil, my good man, everything appears to be working flawlessly now. It passed +12 right up. 

I'm going to let this go overnight to make sure and I'll let you know.

 

I'll also keep watching this thread in case you make one for 30+ rolls, etc.

 

And might I make a suggestion? Instead of making specific ones for everyones' specific resolutions, maybe just do 1920*1080 (most people) and then do one for the lowest resolution possible to ensure everyone else can do it. They'll just have to change to that resolution. Easier on you and it's not hard to switch to get the perfect roll, no?

 

Keep up the awesome work man.



MegaHurts
  • Members
  • 9 posts
  • Last active: Dec 24 2012 08:29 AM
  • Joined: 09 Dec 2012

Alright, I left the macro running for about 6 hours and it didn't stop on anything.  ) :



Go0devil
  • Members
  • 16 posts
  • Last active: Dec 26 2012 01:28 PM
  • Joined: 02 Dec 2012

Keep it up lemme know it it still doesn't stop.



Nagaoka
  • Members
  • 1 posts
  • Last active: Dec 14 2012 12:57 PM
  • Joined: 12 Dec 2012
Go0devil, could you make a 1280x800 version of the script sometime? Thanks!

PoetentAllfather
  • Members
  • 1 posts
  • Last active: Dec 13 2012 12:03 AM
  • Joined: 12 Dec 2012

Thanks to this, I rolled a 59 on my Mage! Took me about 16 hours to get it, but hey.;D



Go0devil
  • Members
  • 16 posts
  • Last active: Dec 26 2012 01:28 PM
  • Joined: 02 Dec 2012

ok removed most of my posts to prevent being detected. if anyone needs anything use avilnetchuk@gmail.com with requests.



MegaHurts
  • Members
  • 9 posts
  • Last active: Dec 24 2012 08:29 AM
  • Joined: 09 Dec 2012

Ok, I let it go again last night. Checked it about 6 hours in. It had stopped at +7 and was moused over the "OK" button like it was ready to keep going. It must have bugged.

Let it go for a couple more hours but it didn't stop.

 

 

Inconclusive results. ) :



wootz
  • Members
  • 6 posts
  • Last active: Dec 19 2012 08:35 PM
  • Joined: 22 Feb 2010

Would anyone mind sending me a working script via forum message?  I plan on playing at 1920x1080 but I'll use whatever resolution is most reliable.



Trance
  • Members
  • 3 posts
  • Last active: Dec 18 2012 05:05 PM
  • Joined: 17 Dec 2012

-



Neverlevel
  • Members
  • 268 posts
  • Last active: Aug 18 2014 07:25 AM
  • Joined: 28 Jan 2008

i am looking for a new project and was wondering if you still had issues with this one? im thinking of doing something similar but going about it probably way differently than you..i have an OCR script i intend to use to map the roll results...how were you retrieving the rolls?


The early bird gets the worm but the second rat gets the cheese!

wootz
  • Members
  • 6 posts
  • Last active: Dec 19 2012 08:35 PM
  • Joined: 22 Feb 2010

I'm getting the command begin is invalid for all of this.  



Neverlevel
  • Members
  • 268 posts
  • Last active: Aug 18 2014 07:25 AM
  • Joined: 28 Jan 2008

my point roller http://www.datafileh...-5dc8aff5.html  Uncheck use thier dl manager and watch out for the Download AD ..the right button was grey for me..not black.

 

sorry about the crappy file host..i just found out my usual spot is no more and couldnt get autohotkey.net to let me log in or register a new account.

 

 

Written for 1024x786  what my game defaulted to when i loaded up the first time..havent seen an option to change resolution yet..

 

F1 to Pause

F2 to Start

F3 to reload

Be on the race selection screen

Change the 9 to whatever you want..i havent seen more than a 12 yet

The main script:   Roller.ahk


#NoEnv  ; Recommended for performance and compatibility with future AutoHotkey releases.
#Persistent
#NoEnv  ; Recommended for performance and compatibility with future AutoHotkey releases.
#Include OCR.ahk
#InstallKeybdHook
#usehook
#InstallMouseHook
#UseHook
CoordMode, Pixel, screen
CoordMode, Mouse, screen
Setkeydelay, 30, 100
SetWorkingDir %A_ScriptDir%  ; Ensures a consistent starting directory.
SetWorkingDir %A_ScriptDir%  ; Ensures a consistent starting directory.
SendMode, Event

outputFile=OCRtext.txt
widthToScan=120
heightToScan=40

return

f2::
Loop
{
mousemove, 431, 625
sleep, 250
mouseclick, left, 431, 625, 5,
sleep, 500
mousemove, 436, 730
sleep, 250
mouseclick, left, 436, 730, 5,
sleep, 2500
mousemove, 524, 416
sleep, 250
gosub, OCR
mouseclick, left, 524, 416, 5,
sleep, 500
mousemove, 588, 726
sleep, 250
mouseclick, left, 588, 726, 5,
sleep, 500
}
return


OCR:
 
   mousex = 520
   mousey = 386
   topLeftX := mouseX - (widthToScan / 2)
   topLeftY := mouseY - (heightToScan / 2)
   magicalText := GetOCR(topLeftX, topLeftY, widthToScan, heightToScan, numeric)
tooltip, %magicaltext%, 1000, 1000
fileappend, %magicaltext%`n, Points.txt
IfInString, magicaltext, 1o
   return

 if magicaltext between 12 and 50
gosub, msg

Return

return
msg:
soundbeep, 600, 100
pause

return
f1::Pause
F3::reload

I have NO idea how OCR.ahk works but i know it needs the files included in the zip

 

not bad for 3.5 hours of work.

 

Slight tweak to search area..and to the IF expression. it works for 10 at least..waiting for higher rolls..have never seen a 20 to test against yet.


The early bird gets the worm but the second rat gets the cheese!

Trance
  • Members
  • 3 posts
  • Last active: Dec 18 2012 05:05 PM
  • Joined: 17 Dec 2012

-



Neverlevel
  • Members
  • 268 posts
  • Last active: Aug 18 2014 07:25 AM
  • Joined: 28 Jan 2008
huh. im sure i know why ..couple mins to tweak the search area....done..catches 10..settings for low number threshold changed a bit..
if magicaltext between 10 and 50
change the 10 to whatever your min desired. i doubt it will ever see over 50 as 12 is the highest i have seen.

bah..grab the new script off here..i didnt update the zip file.

grr....more tweaks...its seeing 10 as 1o..testing again.

10 taken care of..stops on 12 and 20 but not 11..let me know if you run into any other problems.
The early bird gets the worm but the second rat gets the cheese!