Jump to content

Sky Slate Blueberry Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate
Photo

Sublime 4 Autohotkey [Updated 13/11]


  • Please log in to reply
74 replies to this topic
S0und
  • Members
  • 100 posts
  • Last active: Apr 08 2015 10:07 AM
  • Joined: 16 Feb 2007

small issue with syntax highlight

 

 

y0airXp.png



A v i
  • Members
  • 1323 posts
  • Last active: Nov 14 2015 06:56 PM
  • Joined: 30 Jan 2013

small issue with syntax highlight

 

 

y0airXp.png

Fixed !

Thanks for notifying 


Now a CS Undergrad. | My WebsiteAutohotkey Scripts | Softwares

Telegram me : @aviaryan


A v i
  • Members
  • 1323 posts
  • Last active: Nov 14 2015 06:56 PM
  • Joined: 30 Jan 2013

So, again the link was changed (for the last time)

https://github.com/Avi-Aryan/AutoHotKey

.


Now a CS Undergrad. | My WebsiteAutohotkey Scripts | Softwares

Telegram me : @aviaryan


A v i
  • Members
  • 1323 posts
  • Last active: Nov 14 2015 06:56 PM
  • Joined: 30 Jan 2013

Installing and updating Package from Package Control.

 

  • In Command Palette type   
Package Control: Add Repository  
  • Enter. Then add the following to it.
https://github.com/avi-aryan/AutoHotkey

Now, the package will be available for Install in Package Control: Install Package 

  
If you don't have Package control, you can download the zip and replace the package with the default Autohotkey Package if you have. 
 
Use  Package Control: Upgrade Package  to update package

Now a CS Undergrad. | My WebsiteAutohotkey Scripts | Softwares

Telegram me : @aviaryan


A v i
  • Members
  • 1323 posts
  • Last active: Nov 14 2015 06:56 PM
  • Joined: 30 Jan 2013

Sublime 4 Autohotkey version updated to 2.0

 

  • Context-Senstive Help is much better
  • Calltip is much better
  • Added Integrated Launcher to launch script helper tools
  • Added a way to open a file with Sublime 4 Autohotkey.exe directly.
  • Better Portability now
  • Updated Autohotkey package now for better language, completions file
  • The project is on Github now
  • Now works with all versions of ST

Now a CS Undergrad. | My WebsiteAutohotkey Scripts | Softwares

Telegram me : @aviaryan


A v i
  • Members
  • 1323 posts
  • Last active: Nov 14 2015 06:56 PM
  • Joined: 30 Jan 2013

Updated v2


Now a CS Undergrad. | My WebsiteAutohotkey Scripts | Softwares

Telegram me : @aviaryan


TAC109
  • Members
  • 13 posts
  • Last active: Jan 21 2016 04:23 AM
  • Joined: 03 Feb 2013
Does your 'Sublime 4 Autohotkey' handle inline debugging like SCiTE4AutoHotKey does? I find it very useful to be able to set debugging stop points and to be able to examine the current contents of my script's variables while coding and debugging a script.

A v i
  • Members
  • 1323 posts
  • Last active: Nov 14 2015 06:56 PM
  • Joined: 30 Jan 2013

Does your 'Sublime 4 Autohotkey' handle inline debugging like SCiTE4AutoHotKey does? I find it very useful to be able to set debugging stop points and to be able to examine the current contents of my script's variables while coding and debugging a script.

No ! I actually dont use the Debug feature.

Will think about it.


Now a CS Undergrad. | My WebsiteAutohotkey Scripts | Softwares

Telegram me : @aviaryan


A v i
  • Members
  • 1323 posts
  • Last active: Nov 14 2015 06:56 PM
  • Joined: 30 Jan 2013

Version 2.3 released

  • Added a GoTo tool to go to hotkeys, functions, labels and hotstrings while editing.
  • Fixed bugs
  • Improvements in (F1 Help, Calltips)
  • See the site to know more

Now a CS Undergrad. | My WebsiteAutohotkey Scripts | Softwares

Telegram me : @aviaryan


trismarck
  • Members
  • 390 posts
  • Last active: Nov 25 2015 12:35 PM
  • Joined: 02 Dec 2010

When I click

this display

 

uH08ElO.png

 

it no run.


New Autohotkey forum: http://ahkscript.org.


A v i
  • Members
  • 1323 posts
  • Last active: Nov 14 2015 06:56 PM
  • Joined: 30 Jan 2013

When I click

this display

 

it no run.

 

Have you visited the Help page of Su4Ahk.  This is a patch and requires Sublime Text to be present in the directory of Su4Ahk.

So the steps go --

As for your Error is concerned, it worked well on my PC and so I had no reports but I have fixed the bug now. Please Re-download


Now a CS Undergrad. | My WebsiteAutohotkey Scripts | Softwares

Telegram me : @aviaryan


trismarck
  • Members
  • 390 posts
  • Last active: Nov 25 2015 12:35 PM
  • Joined: 02 Dec 2010

Okie, so what I had to do was to just download everything as described and then comment the line 237 in \Avis_Sublime4Autohotkey\Sublime4Autohotkey.ahk file.

 

Thanks Avi.


New Autohotkey forum: http://ahkscript.org.


A v i
  • Members
  • 1323 posts
  • Last active: Nov 14 2015 06:56 PM
  • Joined: 30 Jan 2013

Okie, so what I had to do was to just download everything as described and then comment the line 237 in \Avis_Sublime4Autohotkey\Sublime4Autohotkey.ahk file.

 

Thanks Avi.

Now, as you were messed up with the positioning of directory, will the Icon load.

The reason the icon gave you the error earlier is clear and that was Misplacement of directory, but now as you have set it up correctly will the Icon command work.

And will something like this work.

Menu, Tray, Icon,%  Substr(A_scriptdir, 1, Instr(A_scriptdir, "\", false, 0)) "Sublime 4 Autohotkey.exe", 1

Now a CS Undergrad. | My WebsiteAutohotkey Scripts | Softwares

Telegram me : @aviaryan


trismarck
  • Members
  • 390 posts
  • Last active: Nov 25 2015 12:35 PM
  • Joined: 02 Dec 2010

 

Now, as you were messed up with the positioning of directory, will the Icon load.

The directory isn't the case. After I've launched Sublime 4 Autohotkey.exe, I've deliberately checked if the directory of where the icon is searched for is correct.

 

The problem is with the Sublime 4 Autohotkey.exe _file_, out of which I can't extract the icon. Even if I copy Sublime 4 Autohotkey.exe to a separate folder, create a new Autohotkey file inside of that folder named main.ahk, which contains:

Menu, Tray, Icon, Sublime 4 Autohotkey.exe, 1

and run main.ahk the icon still won't be loaded. ('Can't load icon' compiler error).

 

Now, it would perhaps be helpful if someone checked if he/she can extract the icon out of Sublime 4 Autohotkey.exe file.


New Autohotkey forum: http://ahkscript.org.


A v i
  • Members
  • 1323 posts
  • Last active: Nov 14 2015 06:56 PM
  • Joined: 30 Jan 2013

and run main.ahk the icon still won't be loaded. ('Can't load icon' compiler error).

 

Now, it would perhaps be helpful if someone checked if he/she can extract the icon out of Sublime 4 Autohotkey.exe file.

This maybe because I use UPX to compress the exe. I will think on providing a separate .ico file then.

Sorry for the inconvenience


Now a CS Undergrad. | My WebsiteAutohotkey Scripts | Softwares

Telegram me : @aviaryan