Search found 12 matches

by becritical
01 Apr 2017, 07:45
Forum: Ask For Help
Topic: ifwinnotactive with ahk_group not working
Replies: 0
Views: 105

ifwinnotactive with ahk_group not working

I am trying to disable a hot key only when it's triggered in specific windows. GroupAdd f2group, ahk_class ATL:ExplorerFrame ;xplorer2_64.exe GroupAdd f2group, ahk_class XLMAIN ;excel.exe #IfWinNotActive ahk_group f2group F2::Send, #2 #IfWinActive ;return Why is this code not working? I have tried b...
by becritical
09 Mar 2017, 13:08
Forum: Ask For Help
Topic: Unicode 64
Replies: 4
Views: 553

Re: Unicode 64

I finally solved this by including the full path to the .exe. Apparently before he was working because he was in the same folder of the script.
by becritical
15 Feb 2017, 04:56
Forum: Ask For Help
Topic: Unicode 64
Replies: 4
Views: 553

Re: Unicode 64

I thought about that but maybe there was a proper way to do it. Anyway that works. thanks
by becritical
15 Feb 2017, 02:56
Forum: Ask For Help
Topic: Unicode 64
Replies: 4
Views: 553

Unicode 64

In one of my scripts I have a call to nircmd.exe which I used to control my screen brightness. The only way to make it work is to use AHK in Unicode 64 mode. So I reinstalled it in U64 and the script works. The problem is that when I restart Windows the script does not work again, so I have to manua...
by becritical
01 Feb 2017, 10:26
Forum: Scripts and Functions
Topic: Google, Dictionary, Thesaurus Search
Replies: 21
Views: 6645

Re: Google, Dictionary, Thesaurus Search

okay I got past that error, I was having a problem with the Run command because I had to change to U64.

now I have another issue, I get an error at the Run, %browser% %Address% line. "The system cannot find the file specified"
by becritical
01 Feb 2017, 07:22
Forum: Scripts and Functions
Topic: Google, Dictionary, Thesaurus Search
Replies: 21
Views: 6645

Re: Google, Dictionary, Thesaurus Search

Thank you but I am not having any luck! I changed to the full path and also checked the windows registry exists and it's exact and it is FirefoxURL. I still get the same message. "failed to lunch program...." Action: <http://www.google.com/search.... q=UserChoice" RegRead, ProgId, HKE...
by becritical
17 Nov 2016, 08:06
Forum: Scripts and Functions
Topic: Google, Dictionary, Thesaurus Search
Replies: 21
Views: 6645

Re: Google, Dictionary, Thesaurus Search

I can't see to get this to work, I get "failed attempt to launch program or document, action <http.......> params:<> the system cannot find the file specified and a pointer to line Run,%browser% %address% and I have checked the registry entry it is correct it points to firefoxURL
by becritical
25 May 2016, 07:21
Forum: Ask For Help
Topic: appskey script randomly stopped working
Replies: 7
Views: 471

Re: appskey script randomly stopped working

thanks but no luck. How can I troubleshoot this? It's so puzzling.

grant wrote:try this maybe?

Code: [Select all]GeSHi © Codebox Plus

AppsKey::
Send {lalt down}
sleep, 100
send {tab}
sleep 100
Send {lalt up}
return
by becritical
25 May 2016, 05:24
Forum: Ask For Help
Topic: appskey script randomly stopped working
Replies: 7
Views: 471

Re: appskey script randomly stopped working

Can anybody please help me? I am puzzled by this
by becritical
23 May 2016, 04:05
Forum: Ask For Help
Topic: appskey script randomly stopped working
Replies: 7
Views: 471

Re: appskey script randomly stopped working

Xtra wrote:Try running script as Admin?


Thanks, but it doesn't work.
AppsKey::tab works fine
AppsKey::lalt work fine

but the two together don't work. I am so confused.
by becritical
23 May 2016, 03:46
Forum: Ask For Help
Topic: appskey script randomly stopped working
Replies: 7
Views: 471

Re: appskey script randomly stopped working

if I open ahk I can tell it performs the keystrokes
035: Send,{lalt down}{tab} (0.11)
036: Sleep,200 (0.20)
037: Send,{lalt up} (0.02)
038: Sleep,100 (0.11)
039: Return (0.83)
by becritical
23 May 2016, 03:33
Forum: Ask For Help
Topic: appskey script randomly stopped working
Replies: 7
Views: 471

appskey script randomly stopped working

This script AppsKey:: Send {lalt down}{tab} sleep 100 Send {lalt up} return has randomly stopped working. Appskey works fine if I reassign to another key but doesn't work with this script that switches between the last two used windows in windows 8.1. I tried to upload to the latest version of ahk b...

Go to advanced search