KeyboardHook installing itself without apparent reason

Report problems with documented functionality
pneumatic
Posts: 108
Joined: 05 Dec 2016, 01:51

KeyboardHook installing itself without apparent reason

26 Sep 2017, 01:12

The first instance of the below script has no keyboard hook, however any more instances have their keyboard hook installed.

just me
Posts: 4685
Joined: 02 Oct 2013, 08:51
Location: Germany

Re: KeyboardHook installing itself without apparent reason

26 Sep 2017, 08:42

I guess that AHK uses the hook because the hotkey has been registered already by the first instance.
Remaining with AHK 1.1.25.02 until v2 will become beta.

Return to “Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests