Forum really really slow...

Discuss issues and requests related with the forum software
User avatar
Exaskryz
Posts: 2864
Joined: 17 Oct 2015, 20:28

Re: Forum really really slow...

04 Feb 2018, 10:16

As of 15:14 GMT on Sunday, Feb 4th it seems that it is working faster. The initial first topic loaded (this one) was snappier than it was for the last week. And then all other topic loads after have been really quick. Working out of midwest USA.
User avatar
tank
Posts: 2306
Joined: 28 Sep 2013, 22:15
Facebook: charlie.simmons.7334
Google: ttnnkkrr
GitHub: ttnnkkrr
Location: Louisville KY
Contact:

Re: Forum really really slow...

04 Feb 2018, 10:25

the problem seems to have been in the firewall on the db server. resetting it restored performance
We are troubled on every side‚ yet not distressed; we are perplexed‚
but not in despair; Persecuted‚ but not forsaken; cast down‚ but not destroyed;
https://www.facebook.com/ahkscript.org
If you have forum suggestions please submit a pull request
User avatar
Masonjar13
Posts: 1352
Joined: 20 Jul 2014, 10:16
GitHub: Masonjar13
Location: Не Россия

Re: Forum really really slow...

04 Feb 2018, 11:00

Yep, seems fine now. Thanks tank :thumbup:
User avatar
jeeswg
Posts: 4777
Joined: 19 Dec 2016, 01:58
Location: UK

Re: Forum really really slow...

04 Feb 2018, 15:37

It's going great now thanks. Did anyone see the sloth scene from Zootopia? Although, it's quite a long scene, as you can imagine.
jballi
Posts: 489
Joined: 29 Sep 2013, 17:34

Re: Forum really really slow...

04 Feb 2018, 17:21

Thanks tank.
User avatar
joedf
Posts: 6388
Joined: 29 Sep 2013, 17:08
Facebook: J0EDF
Google: +joedf
GitHub: joedf
Location: Canada, Quebec
Contact:

Re: Forum really really slow...

04 Feb 2018, 19:34

:+1:

Return to “Forum Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests