Online Help is not working for me

Discuss issues and requests related with the forum software
icuurd12b42
Posts: 196
Joined: 14 Aug 2016, 04:08

Online Help is not working for me

24 Feb 2018, 17:58

I'm either getting a
Sorry, an error occurred. Please let us know via the forums.
message or I'm getting a half rendered page

https://snag.gy/tN4aAh.jpg

I'm not entirely sure if the problem is because of where I'm coming and the pages are not routed properly by my provider's DNS lookup... or if the issue is me having a load balancer and my setup is making connection request coming in from different network nodes....

If the guy in charge of the web help pages can chime in, maybe there is a session check happening on the web site end which is a little diffective.
User avatar
Capn Odin
Posts: 1288
Joined: 23 Feb 2016, 19:45
Location: Denmark

Re: Online Help is not working for me

24 Feb 2018, 20:41

People on the discord server are saying that they have solved it by clearing the storage for the page. (Removing cookies, etc...)

Edit: Tank I don't know if this is relevant but we have had 3 people today having this issue, on discord, So I would assume that it must be a fairly common thing. (I have not had any trouble myself)

Edit 2: or maybe this is more of a joedf thing ?

Edit 3: I must be tired, as it really relates to the docs and since I don't know how they are hosted I cant guess who this should be directed to.
Please excuse my spelling I am dyslexic.
icuurd12b42
Posts: 196
Joined: 14 Aug 2016, 04:08

Re: Online Help is not working for me

24 Feb 2018, 21:24

Clearing Cookies and Cached Image Files worked... Cookies alone did not... since I did Cookies first and it did nothing, the clear Cached Image Files is likely the solution

Thanks!
User avatar
tank
Posts: 2276
Joined: 28 Sep 2013, 22:15
Facebook: charlie.simmons.7334
Google: ttnnkkrr
GitHub: ttnnkkrr
Location: Louisville KY
Contact:

Re: Online Help is not working for me

25 Feb 2018, 00:54

Clearing cache does not work on my android
@ragnar
We are troubled on every side‚ yet not distressed; we are perplexed‚
but not in despair; Persecuted‚ but not forsaken; cast down‚ but not destroyed;
https://www.facebook.com/ahkscript.org
If you have forum suggestions please submit a pull request
User avatar
Ragnar
Posts: 179
Joined: 30 Sep 2013, 15:25

Re: Online Help is not working for me

25 Feb 2018, 06:54

To clear it up:

This website uses Cloudflare. One of Cloudflare's tasks is to create copies of this website in various locations around the world to ensure high availability and performance (keyword: Content Delivery Network). In doing so, static files such as JS, CSS, images etc. and dynamic files such as HTM are handled differently. Changes to static files are not always immediately transferred to the versions in other locations. For more details, see https://support.cloudflare.com/hc/en-us ... /202775670

I've made changes to frame.htm and content.js, among other things. frame.htm is heavily dependent on content.js. But since content.js is classified by Cloudflare as a static file and frame.htm is not, frame.htm accesses an outdated version of content.js, which in the worst case can cause the page to display incorrectly.

In such cases, it usually helps to force purging the Cloudflare cache (which has been done). But for some reason, the browsers do not immediately recognize this change and must therefore be requested to reset their own cache.

tank wrote:Clearing cache does not work on my android
@ragnar

Since you wrote "Nevermind works now" in the other thread, I assume your issue has been solved?
User avatar
tank
Posts: 2276
Joined: 28 Sep 2013, 22:15
Facebook: charlie.simmons.7334
Google: ttnnkkrr
GitHub: ttnnkkrr
Location: Louisville KY
Contact:

Re: Online Help is not working for me

26 Feb 2018, 07:49

All except the command links that no longer work from codeboxes
We are troubled on every side‚ yet not distressed; we are perplexed‚
but not in despair; Persecuted‚ but not forsaken; cast down‚ but not destroyed;
https://www.facebook.com/ahkscript.org
If you have forum suggestions please submit a pull request
icuurd12b42
Posts: 196
Joined: 14 Aug 2016, 04:08

Re: Online Help is not working for me

26 Feb 2018, 21:03

I've had trouble with cached css and js file... I found the trick is adding a stub c= argument to the url
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles.css?c=0010">
<script type="text/javascript" src="treeviewdata.js?c=0040"></script>

As you can see I'm at my 40th revision of my js file and the 10th on my css

the same deal would apply to include iframe html files, seems like chrome is very aggressive in caching stuff, the expiry date old trick no longer works for me...

Return to “Forum Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests