Add "AHK V2 (Autohotkey)" to "Select code" dropdown

Discuss issues and requests related with the forum software
SAbboushi
Posts: 119
Joined: 08 Dec 2014, 22:13

Add "AHK V2 (Autohotkey)" to "Select code" dropdown

23 Jun 2018, 18:35

Is there a way to search for AHK V2 related posts? Specifying "AHK V2" requires that the poster has elected to provide this info in the post. And there's having to figure out how to exclude/ignore posts that have e.g. [AHK_L/v2] or [AHK.dll+AHK_H+v2] which are not "AHK V2" related posts.

And I'm wondering whether it is possible (or can be made possible) to search for code tag e.g. "code=autohotkey" as specified using the "Select code" dropdown; and maybe it would be useful to add "AHK V2 (Autohotkey)" to "Select code" dropdown resulting in [code=autohotkeyV2 file=Untitled.ahk][/code]?
User avatar
tank
Posts: 2334
Joined: 28 Sep 2013, 22:15
Facebook: charlie.simmons.7334
Google: ttnnkkrr
GitHub: ttnnkkrr
Location: Louisville KY
Contact:

Re: Add "AHK V2 (Autohotkey)" to "Select code" dropdown

26 Jun 2018, 15:28

I observer your remarks and while i can see some value, we really rent anywhere on V2 yet and i have no plans to implement any specific tools around this at this time
We are troubled on every side‚ yet not distressed; we are perplexed‚
but not in despair; Persecuted‚ but not forsaken; cast down‚ but not destroyed;
https://www.facebook.com/ahkscript.org
If you have forum suggestions please submit a pull request
lexikos
Posts: 6132
Joined: 30 Sep 2013, 04:07
GitHub: Lexikos

Re: Add "AHK V2 (Autohotkey)" to "Select code" dropdown

27 Jun 2018, 03:36

Is there a way to search for AHK V2 related posts?

If they are in the v2 Development sub-forum, then yes. ;)

Otherwise, whatever hypothetical method one may use, it would require that the poster has elected to identify their post as relating to v2. This is unavoidable.

If v2 was a separate "language" option for the code boxes, searching by code box language would be a great idea. However, many posts do not contain code, and sometimes code is not tagged correctly or at all.
SAbboushi
Posts: 119
Joined: 08 Dec 2014, 22:13

Re: Add "AHK V2 (Autohotkey)" to "Select code" dropdown

27 Jun 2018, 10:03

K thanks - v2 Development sub-forum sound like best option for now

Return to “Forum Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests