Can't open the Help forum

Discuss issues and requests related with the forum software
Azev
Posts: 65
Joined: 11 Dec 2015, 08:06

Can't open the Help forum

07 Oct 2018, 22:58

I can't open the Help forum. This is what I get:

https://autohotkey.com/boards/viewforum.php?f=5

Image

and sometimes this:

Image
User avatar
tank
Posts: 2401
Joined: 28 Sep 2013, 22:15
Facebook: charlie.simmons.7334
Google: ttnnkkrr
GitHub: ttnnkkrr
Location: Louisville KY
Contact:

Re: Can't open the Help forum

07 Oct 2018, 23:18

Thanks for reporting this it appears the back up restore was not a complete success
We are troubled on every side‚ yet not distressed; we are perplexed‚
but not in despair; Persecuted‚ but not forsaken; cast down‚ but not destroyed;
https://www.facebook.com/ahkscript.org
If you have forum suggestions please submit a pull request
User avatar
tank
Posts: 2401
Joined: 28 Sep 2013, 22:15
Facebook: charlie.simmons.7334
Google: ttnnkkrr
GitHub: ttnnkkrr
Location: Louisville KY
Contact:

Re: Can't open the Help forum

08 Oct 2018, 00:02

Turned out to be corrupt tables during the restore . should be all better now
We are troubled on every side‚ yet not distressed; we are perplexed‚
but not in despair; Persecuted‚ but not forsaken; cast down‚ but not destroyed;
https://www.facebook.com/ahkscript.org
If you have forum suggestions please submit a pull request
Azev
Posts: 65
Joined: 11 Dec 2015, 08:06

Re: Can't open the Help forum

08 Oct 2018, 07:04

It is working now. Thanks!

Return to “Forum Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 25 guests