[ERROR] AutoHotkey_2.0-a081-cad307c IF (Expresion), Expresion

Discuss the future of the AutoHotkey language
_3D_
Posts: 139
Joined: 29 Jan 2014, 14:40

[ERROR] AutoHotkey_2.0-a081-cad307c IF (Expresion), Expresion

24 Aug 2017, 04:25

AutoHotkey_2.0-a081-cad307c
Error: "If" accepts at most 2 parameters.
All written libs v2.0 not work.
Is OneLine IF will exist or not in further versions?
AHKv2.0 use the future now.
just me
Posts: 4865
Joined: 02 Oct 2013, 08:51
Location: Germany

Re: [ERROR] AutoHotkey_2.0-a081-cad307c IF (Expresion), Expresion

24 Aug 2017, 04:46

Remaining with AHK 1.1.25.02 until v2 will become beta.
_3D_
Posts: 139
Joined: 29 Jan 2014, 14:40

Re: [ERROR] AutoHotkey_2.0-a081-cad307c IF (Expresion), Expresion

24 Aug 2017, 05:35

Yep only for IF.
command => functions is not so important.
I just stuck at AutoHotkey_2.0-a078-e25d96b. GDI+v2.0 2000 lines and many IF there.
AHKv2.0 use the future now.

Return to “AutoHotkey v2 Development”

Who is online

Users browsing this forum: SirRFI and 2 guests