blank parameter followed by &var

Discuss the future of the AutoHotkey language
User avatar
Posts: 3791
Joined: 19 Dec 2016, 01:58
Location: UK

blank parameter followed by &var

10 Feb 2018, 11:56

I was testing script conversion, and got a 'Syntax error' error message with AHK v2.0-a088 (the latest version), when a blank parameter was followed by a parameter of the form '&var'. Although I have found some workarounds.

Code: [Select all] [Expand] [Download] GeSHi © Codebox Plus

Posts: 2736
Joined: 17 Jul 2016, 01:02

Re: blank parameter followed by &var

10 Feb 2018, 13:38

Look like a parsing error. Another workaround for sendMessage, just omit the & ;)


Return to “AutoHotkey v2 Development”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest