AHK different on 2 identical PC's

Get help with using AutoHotkey and its commands and hotkeys
omar
Posts: 130
Joined: 22 Oct 2015, 17:56

AHK different on 2 identical PC's

20 Mar 2017, 08:39

I have latest versions on 2 laptops

I have some simple text replacements.

On one, I get carriage returns
On the other - it just doesnt work.
It's really frustrating.

I do have some workarounds - like copying the text and pasting.
But that's long winded - I have hundreds of text replacement short cuts I use.

Any suggestions why I have this problem?

Thanks
Guest

Re: AHK different on 2 identical PC's

20 Mar 2017, 08:43

Make sure you run the same versions of AutoHotkey on both systems, and ensure both systems are running the same script, especially check the encoding, Unicode or not but also which line endings your scripts have (either DOS, Unix or Mac even), having `r`n or just `n in there might make a difference. (I'm referring to DOS v UNIX etc not actually sending `r`n or `n here)

And of course post an example, perhaps you're making basis mistake(s) ;)
omar
Posts: 130
Joined: 22 Oct 2015, 17:56

Re: AHK different on 2 identical PC's

20 Mar 2017, 19:50

the code is super simple:

Code: [Select all] [Expand] [Download] GeSHi © Codebox Plus



It comes out: See attachedXYZ

This happens only on one machine. all others are OK.
this machine is a fast 2.8GHz machine running Windows 10.
I have the IDENTICAL machine - there the same problem doesn't happen :(

I have 2 other machines - slower - all OK there :(

REALLY frustrating :(
Guest

Re: AHK different on 2 identical PC's

21 Mar 2017, 03:32

If your issue is that there are no new line characters between "See attached" and "XYZ", then try:

Code: [Select all] [Download] GeSHi © Codebox Plus

::]ksub::

SendInput,
(
See attached{U+000D}{U+000D}{U+000D}XYZ
)

Return

Return to “Ask For Help”

Who is online

Users browsing this forum: 4GForce, Quadzilla, Yahoo [Bot] and 39 guests