keybind for starting script over

Get help with using AutoHotkey and its commands and hotkeys
cleavy
Posts: 2
Joined: 30 Dec 2017, 05:24

keybind for starting script over

30 Dec 2017, 05:29

Hello

I have this AHK script

Code: [Select all] [Expand] [Download] GeSHi © Codebox Plus



I want 'e' to not only start this script, but also interrupt whatever is being excecuted and start over if I press 'e' again at any point.
User avatar
Spawnova
Posts: 339
Joined: 08 Jul 2015, 00:12
Contact:

Re: keybind for starting script over

30 Dec 2017, 07:04

Code: [Select all] [Expand] [Download] GeSHi © Codebox Plus

cleavy
Posts: 2
Joined: 30 Dec 2017, 05:24

Re: keybind for starting script over

30 Dec 2017, 08:00

Spawnova wrote:

Code: [Select all] [Expand] [Download] GeSHi © Codebox Plus



Thanks for fast reply, but re-pressing 'e' while the initial sequence is running does not interrupt the script for me.
If it is possible I would like a keybind to interrupt everything going on and restart script from top, if you need a seperate keybind for this that's ok, but preferably same keybind as initial start of script.

Return to “Ask For Help”

Who is online

Users browsing this forum: boiler, Panter and 71 guests