Crtl gets stuck

Get help with using AutoHotkey and its commands and hotkeys
micro2112
Posts: 4
Joined: 09 Nov 2015, 07:59

Crtl gets stuck

21 Feb 2018, 12:00

Code: [Select all] [Download] (Untitled.ahk)GeSHi © Codebox Plus

~RCtrl UP::
send, {AppsKey} ; Replace RCTRL with MENU
return


I use this code and have tried several different versions of it, but no matter what I still get times were the CTRL key gets stuck.

Sometimes I can correct this by rapidly hitting the RCTRL, sometimes it works by pausing the script, but then worst case i need to lock the computer, then 'change user' and log back in.
User avatar
RunarSF
Posts: 27
Joined: 01 Jul 2017, 11:48
GitHub: RunarSF
Location: Norway
Contact:

Re: Crtl gets stuck

21 Feb 2018, 22:23

Here you go.

Code: [Select all] [Download] GeSHi © Codebox Plus

#SingleInstance, Force
RControl::AppsKey
There are two kinds of people in the world: those who can extrapolate from incomplete data.
Guest

Re: Crtl gets stuck

22 Feb 2018, 08:32

RunarSF wrote:Here you go.

Code: [Select all] [Download] GeSHi © Codebox Plus

#SingleInstance, Force
RControl::AppsKey



Does that #singleinstance only apply to the next line, or every line below it?
BoBo
Posts: 2515
Joined: 13 May 2014, 17:15

Re: Crtl gets stuck

22 Feb 2018, 08:39

Gast wrote:
RunarSF wrote:Here you go.

Code: [Select all] [Download] GeSHi © Codebox Plus

#SingleInstance, Force
RControl::AppsKey

Does that #singleinstance only apply to the next line, or every line below it?
Simply click on that command within the code box to get further details :yawn:
User avatar
RunarSF
Posts: 27
Joined: 01 Jul 2017, 11:48
GitHub: RunarSF
Location: Norway
Contact:

Re: Crtl gets stuck

22 Feb 2018, 08:47

The SingleInstant is so that you won't accidentally run multiple instances of the script. It's not needed, but I highly recommend it.
There are two kinds of people in the world: those who can extrapolate from incomplete data.
Guest

Re: Crtl gets stuck

22 Feb 2018, 08:53

RunarSF wrote:The SingleInstant is so that you won't accidentally run multiple instances of the script. It's not needed, but I highly recommend it.


Thanks for the help. I have it in the script now, but it can be a few days between times when it happens.
User avatar
RunarSF
Posts: 27
Joined: 01 Jul 2017, 11:48
GitHub: RunarSF
Location: Norway
Contact:

Re: Crtl gets stuck

22 Feb 2018, 11:08

No problem! Feel free to reply any time, I'll do my best to help you.
There are two kinds of people in the world: those who can extrapolate from incomplete data.
Guest

Re: Crtl gets stuck

22 Feb 2018, 15:00

RunarSF wrote:No problem! Feel free to reply any time, I'll do my best to help you.


This new script doesn't allow me to use this CTRL key in combinations. (i.e. CTRL+P)
User avatar
RunarSF
Posts: 27
Joined: 01 Jul 2017, 11:48
GitHub: RunarSF
Location: Norway
Contact:

Re: Crtl gets stuck

22 Feb 2018, 17:56

Sounds strange, could you send me what you're trying to do?
There are two kinds of people in the world: those who can extrapolate from incomplete data.

Return to “Ask For Help”

Who is online

Users browsing this forum: asad41163, Scr1pter and 78 guests