How can i change file exe of autohotkey to name PlayGame ?

Get help with using AutoHotkey and its commands and hotkeys
ThewarII
Posts: 27
Joined: 01 Oct 2014, 09:33
Facebook: hotro_info@yahoo.com

How can i change file exe of autohotkey to name PlayGame ?

21 Apr 2018, 11:45

As my subject said
How can i change file exe of autohotkey to name PlayGame ?
After i setup autohotkey i saw 4 files
- Autohotkey.exe
- AutohotkeyA32.exe
- AutohotkeyU32.exe
- AutohotkeyU64.exe
and i wanna change it to
- PlayGame.exe
- PlayGameA32.exe
- PlayGameU32.exe
- PlayGameU64.exe

and how to run it (example run my file XXX.ahk as PlayGameU64.exe) without ask me choose it ?
^^
please help.
I :superhappy: when I know about AHK.
I have been using AHK for do anything in microsoft window.
The first time I know it in around year 2013.
swagfag
Posts: 1551
Joined: 11 Jan 2017, 17:59

Re: How can i change file exe of autohotkey to name PlayGame ?

21 Apr 2018, 11:57

just... what..

are you asking how to rename a file?
are you asking how to compile a script?
are you asking how to obfuscate the process?
SirRFI
Posts: 404
Joined: 25 Nov 2015, 16:52

Re: How can i change file exe of autohotkey to name PlayGame ?

21 Apr 2018, 12:30

Just rename the file by right-clicking it?
Use

Code: Select all

[/c] forum tag to share your code.
Click on [b]✔[/b] ([b][i]Accept this answer[/i][/b]) on top-right part of the post if it has answered your question / solved your problem.
burque505
Posts: 679
Joined: 22 Jan 2017, 19:37

Re: How can i change file exe of autohotkey to name PlayGame ?

21 Apr 2018, 12:44

SirRFI,
Yes, just rename the file. Lots of executables are distributed that way, Lintalistis one. For that particular program, here's what it looks like when you right-click and select "Properties."
Exe-properties.PNG
Exe-properties.PNG (20.49 KiB) Viewed 167 times
ThewarII
Posts: 27
Joined: 01 Oct 2014, 09:33
Facebook: hotro_info@yahoo.com

Re: How can i change file exe of autohotkey to name PlayGame ?

22 Apr 2018, 01:32

nah nah nah both of you.
i mean with this picture
from
Image
to
Image
to
Image
That is wrong. i don't want that.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
i want
change autohotkey.exe and 3 files left as this picture
Image
then
when i right click in file *.ahk with run script, (or i double click)
Image
then it's run.

It will not ask me as this
Image
forever.

================================================
i found another way to set default for it.
i use window 10 pro with last version update
win+s type "default" or "default app settings"
Image
choose "default apps" >> choose "choose default apps by file type"
find .ahk then change it to which you/i want.

================================================
P/s: link image

Code: Select all

1.) http://i1277.photobucket.com/albums/y496/ThewarII/AHK_1_zpsdid7ycyg.png
2.) http://i1277.photobucket.com/albums/y496/ThewarII/AHK_2_zpssgsu8ak9.png
3.) http://i1277.photobucket.com/albums/y496/ThewarII/AHK_3_zpsjbzm1txi.png
4.) http://i1277.photobucket.com/albums/y496/ThewarII/AHK_4_zpsz7d77mtb.png
I :superhappy: when I know about AHK.
I have been using AHK for do anything in microsoft window.
The first time I know it in around year 2013.

Return to “Ask For Help”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot], Hellbent, M_L and 91 guests