omit the system menu from windows command prompt (cmd.exe) Topic is solved

Get help with using AutoHotkey and its commands and hotkeys
User avatar
Tomer
Posts: 250
Joined: 21 Aug 2016, 05:11

omit the system menu from windows command prompt (cmd.exe)

24 May 2018, 05:37

hello,

i need help with omit the system menu from windows command prompt (cmd.exe),
so it will look something like this :
Image

I know -SysMenu (no system menu) is used for Windows GUIs,
Is there anything similar to that that will make it work simply?

thanks in advance
User avatar
TLM
Posts: 1289
Joined: 01 Oct 2013, 07:52

Re: omit the system menu from windows command prompt (cmd.exe)  Topic is solved

24 May 2018, 11:47

You can use WinSet and a signed Style code to manipulate a window's border like you would a GUI
For instance:

Code: [Select all] [Download] GeSHi © Codebox Plus

Run cmd,,, cmdPID

WinWait % "ahk_pid " cmdPID
WinSet, Style, -0xC00000, % "ahk_pid " cmdPID
exams.. :headwall:
User avatar
Tomer
Posts: 250
Joined: 21 Aug 2016, 05:11

Re: omit the system menu from windows command prompt (cmd.exe)

27 May 2018, 01:20

works like a charm!
thanks

Return to “Ask For Help”

Who is online

Users browsing this forum: imustbeamoron, Qysh and 11 guests