Sublime3 OutputDebug (how to use)

Get help with using AutoHotkey and its commands and hotkeys
ahklearner
Posts: 283
Joined: 23 Jan 2015, 01:49

Sublime3 OutputDebug (how to use)

03 Aug 2018, 08:47

Hi Community :wave:

I am using sublime3 saw videos on debugging with SciTe.

Am wondering if anyone knows how to debug with Sublime ?

Any help or suggestions greatly appreciated!
Last edited by ahklearner on 17 Aug 2018, 07:55, edited 1 time in total.
ahklearner
Posts: 283
Joined: 23 Jan 2015, 01:49

Re: Sublime3 Debug Ahk Script ?

08 Aug 2018, 06:23

OutputDebug ???

I don't know where can I see its output :(

any help appreciated
ahklearner
Posts: 283
Joined: 23 Jan 2015, 01:49

Re: Sublime3 Debug Ahk Script ?

17 Aug 2018, 07:54

am wondering if anyone is using sublime for ahk ?
tmplinshi
Posts: 1278
Joined: 01 Oct 2013, 14:57

Re: Sublime3 Debug Ahk Script ?

17 Aug 2018, 09:52

DebugView++ is a good tool to capture the output of OutputDebug. It can filter specific process.

Return to “Ask For Help”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Eden, mikhail22, Mipha, Ruevil2, SAbboushi, Xtra and 41 guests