Scite Line Marking?

The popular SciTE-based AutoHotkey Script Editor
User avatar
Capbat
Posts: 101
Joined: 17 May 2014, 13:33
Location: Québec Canada

Scite Line Marking?

20 Jun 2016, 11:46

HI
Is there a way to mark individual lines in Scite? I do not want the <Mark All> function I just want to be able to get back to an singled Marked Line.
Sorry if this is not in the correction section of the forum, did not find any section more appropriate.

Thanks.

Bat
kon
Posts: 1760
Joined: 29 Sep 2013, 17:11

Re: Scite Line Marking?

20 Jun 2016, 12:06

Ctrl+F2 = Toggle bookmark. Marks a line.
F2 = Next bookmark. Go to the next bookmark.
They are both also in the "Search" menu.
User avatar
Capbat
Posts: 101
Joined: 17 May 2014, 13:33
Location: Québec Canada

Re: Scite Line Marking?

20 Jun 2016, 13:16

Thanks for your answer.
About the Search Menu.
I tried the Help tab Scite4Autohotkey Help and searched for Bookmark did not see anything there.

Bat

Return to “SciTE4AutoHotkey”

Who is online

Users browsing this forum: cocobanana and 1 guest