SciTE4AutoHotkey Update.

The popular SciTE-based AutoHotkey Script Editor
User avatar
Capbat
Posts: 101
Joined: 17 May 2014, 13:33
Location: Québec Canada

SciTE4AutoHotkey Update.

31 Aug 2016, 08:04

Hi all
For the last week or so I am getting a message box asking me to update to the latest version of Scite.
It is indicating the newest version is 3.0.06.01. Strangely, that is the version I presently have.
When I click on the Yes Button to upgrade, it brings me to an 404 page.
Anyone else having this problem?
Any Solution to this.

Thanks

Bat
User avatar
Xtra
Posts: 939
Joined: 02 Oct 2015, 12:15

Re: SciTE4AutoHotkey Update.

31 Aug 2016, 12:00

User avatar
Capbat
Posts: 101
Joined: 17 May 2014, 13:33
Location: Québec Canada

Re: SciTE4AutoHotkey Update.

31 Aug 2016, 13:29

Thanks for your reply Xtra.
However it is some sort of a plaster.
How can we tell now if there is an update? I don't see it in the Help Tab, where they usually have an 'Check for Update' option.

Bat

Return to “SciTE4AutoHotkey”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest