[listview_library] V1 → AHK_H V2 Topic is solved

Ask for help, how to use AHK_H, etc.
lsh
Posts: 10
Joined: 14 Sep 2017, 07:02

[listview_library] V1 → AHK_H V2

26 Nov 2017, 06:29

I try to change it from v1 to AHK_H v2.
But, I don't get a good result.
How do I get LVM_Insert, LVM_Modify, LVM_GetText, and LVM_GetColOrder to achieve accurate results?

Code: [Select all] [Expand] [Download] GeSHi © Codebox Plus

HotKeyIt
Posts: 1648
Joined: 29 Sep 2013, 18:35
Contact:

Re: [listview_library] V1 → AHK_H V2  Topic is solved

26 Nov 2017, 07:24

Here you go. Try always to use Struct, makes things much easier ;)

Code: [Select all] [Expand] [Download] GeSHi © Codebox Plus



EDIT:
Fixed LVM_GetText
EDIT2:
Changed to use SetCapacity on pszText instead of using a Variable.
EDIT3:
Fixed to convert digits to text when inserting or modifying data
lsh
Posts: 10
Joined: 14 Sep 2017, 07:02

Re: [listview_library] V1 → AHK_H V2

26 Nov 2017, 10:28

The result of "MsgBox(LVM_GetText(hLV,1,1))" should be "A_Sec",
but "āāāāāāāāāāāāāāāāā" comes out. Can I get the result of "A_Sec"?
lsh
Posts: 10
Joined: 14 Sep 2017, 07:02

Re: [listview_library] V1 → AHK_H V2

05 Dec 2017, 23:49

loop 10
LVM_Insert(hLv,1,1,0,,,a_index,a_index)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
When adding 'a_index' to the listview,
Additional text appears to be broken.
Is there any way we can solve it?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Test on : win10 x64
Ahk ver : 2.0-a081-H019

Return to “Ask For Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests