[SOLVED] How to compile ahk_H V2? Topic is solved

Ask for help, how to use AHK_H, etc.
rodemp
Posts: 28
Joined: 15 Nov 2016, 00:28

[SOLVED] How to compile ahk_H V2?

Post by rodemp » 03 Aug 2018, 01:30

ahk h v1 compiler is very good work

but v2 compiler didn't work
ahk_h_v2.PNG
ahk_h_v2.PNG (51.99 KiB) Viewed 330 times
Last edited by rodemp on 04 Aug 2018, 00:36, edited 1 time in total.
guest3456
Posts: 2419
Joined: 09 Oct 2013, 10:31

Re: How to compile ahk_H V2?

Post by guest3456 » 03 Aug 2018, 08:08

in v2, RegisterCallback was replaced with CallbackCreate. not sure if that was merged into AHK_H yet

HotKeyIt
Posts: 1696
Joined: 29 Sep 2013, 18:35
Contact:

Re: How to compile ahk_H V2?

Post by HotKeyIt » 03 Aug 2018, 08:42

Yes, it is up to date
rodemp
Posts: 28
Joined: 15 Nov 2016, 00:28

Re: How to compile ahk_H V2?  Topic is solved

Post by rodemp » 04 Aug 2018, 00:33

I tried to compile v2 using the ahk_h_v1 compiler

But because of the syntax correction, I fixed that part

Open ScriptParser.ahk and find [RunWait, % """" comspec """ /C """"" AhkPath """ /iLib """ ilibfile """ /ErrorStdOut /E """ ilibfile ".script"" 2>""" ilibfile ".error""""", %FirstScriptDir%, HIDE UseErrorLevel]

change to [RunWait, % """" comspec """ /C """"" AhkPath "2"" /iLib """ ilibfile """ /ErrorStdOut /E """ ilibfile ".script"" 2>""" ilibfile ".error""""", %FirstScriptDir%, HIDE UseErrorLevel]

now syntax check ahk is ahk2exe2.exe

v2 AutoHotkey.exe copy to v1 compiler folder and rename to ahk2exe2.exe

Tested on win7 32bit
2.PNG
2.PNG (66.94 KiB) Viewed 289 times
guest3456
Posts: 2419
Joined: 09 Oct 2013, 10:31

Re: How to compile ahk_H V2?

Post by guest3456 » 04 Aug 2018, 00:47

HotKeyIt wrote:Yes, it is up to date
you sure ? ;)

alpha branch:

https://github.com/HotKeyIt/Ahk2Exe/blo ... er.ahk#L61

HotKeyIt
Posts: 1696
Joined: 29 Sep 2013, 18:35
Contact:

Re: [SOLVED] How to compile ahk_H V2?

Post by HotKeyIt » 08 Aug 2018, 16:15

Thanks, that should be fixed now.
Post Reply

Return to “Ask For Help”