How to determine if there are Label inside the function?

Ask for help, how to use AHK_H, etc.
arcticir
Posts: 526
Joined: 17 Nov 2013, 11:32

How to determine if there are Label inside the function?

16 Aug 2018, 05:51

Because "IsLabel" can't tell if the label is inside the function, I usually use the following method to determine whether it exists, but if the number of sub-tabs reaches hundreds, I somewhat mind the cumbersomeness of it. Is there a better solution?

Code: [Select all] [Expand] [Download] GeSHi © Codebox Plus

HotKeyIt
Posts: 1691
Joined: 29 Sep 2013, 18:35
Contact:

Re: How to determine if there are Label inside the function?

16 Aug 2018, 10:49

Code: [Select all] [Expand] [Download] GeSHi © Codebox Plus

arcticir
Posts: 526
Joined: 17 Nov 2013, 11:32

Re: How to determine if there are Label inside the function?

16 Aug 2018, 13:14

This seems to be another kind of complexity, But it is worth trying.
It seems to only get the last and first?
How do I traverse the function tags?

Thank you. ;)
HotKeyIt
Posts: 1691
Joined: 29 Sep 2013, 18:35
Contact:

Re: How to determine if there are Label inside the function?

16 Aug 2018, 15:41

;)

Code: [Select all] [Expand] [Download] GeSHi © Codebox Plus


Return to “Ask For Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests