Hotkey scope limitation Topic is solved

Get help with using AutoHotkey and its commands and hotkeys
Rafio
Posts: 15
Joined: 07 Oct 2018, 05:14

Hotkey scope limitation

17 Oct 2018, 03:15

Is it possible to limit the scope of a hotkey to a single application?
Rafio
Posts: 15
Joined: 07 Oct 2018, 05:14

Re: Hotkey scope limitation

17 Oct 2018, 04:45

Hi Franktic,

I can't make it work:

Code: Select all

#IfWinActive ahk_class Publisher
#F18::MsgBox Hello there!
Nothing happen…
User avatar
jeeswg
Posts: 5271
Joined: 19 Dec 2016, 01:58
Location: UK

Re: Hotkey scope limitation

17 Oct 2018, 04:59

Use AHK's window spy to check the class. On Publisher 2007 it's MSWinPub.
Rafio
Posts: 15
Joined: 07 Oct 2018, 05:14

Re: Hotkey scope limitation

17 Oct 2018, 05:44

Thanks!
It's the same in Pub 365.

Return to “Ask For Help”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Drugwash, Google [Bot], Mipha, scriptors and 65 guests