Script to execute in DBeaver only

Get help with using AutoHotkey and its commands and hotkeys
raulprivate
Posts: 4
Joined: 26 Feb 2018, 13:19

Script to execute in DBeaver only

17 May 2018, 10:23

Hi,

I'd like to hack a couple of keys for a specific program: dbeaver.exe (a database administration tool)
I've seen tones of topics with similar questions but I haven't been able to figure out how to do it. This is the script that I have:

Code: Select all

#IfWinActive ahk_exe dbeaver.exe
ñ::
 {
    Send, .public
    Return
 }
#IfWinActive
I know the problem is coming from the program because I tried the same script without #IfWinActive and works everywhere except dbeaver.

Any ideas?
Thanks!
Raul.
AHKStudent
Posts: 308
Joined: 05 May 2018, 12:23

Re: Script to execute in DBeaver only

17 May 2018, 11:04

try running your script as admin

also try doing something simple like

q::
send, abc
return

see if your program allows it, if not and it works everywhere else, you know what the issue is
swagfag
Posts: 1238
Joined: 11 Jan 2017, 17:59

Re: Script to execute in DBeaver only

17 May 2018, 11:13

i wouldnt rely on having ñ as a hotkey trigger, does this even work at all?, disregarding context-sensitivity

use the key's VK or SC codes instead

Return to “Ask For Help”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], decs, Google [Bot], roysubs and 197 guests