How to compile trough CMD?

Post AHK_H specific scripts & libraries and discuss the usage and development of HotKeyIt's fork/branch
mylovelycat
Posts: 12
Joined: 04 Mar 2018, 09:31

How to compile trough CMD?

09 Jun 2018, 12:49

Hi!
I can compile via UI using this settings:

Image

How can do the same using CMD only? Thanks!
mylovelycat
Posts: 12
Joined: 04 Mar 2018, 09:31

Re: How to compile trough CMD?

09 Jun 2018, 12:52

UPD: using standard syntax ("c:\blabla\Ahk2Exe.exe" /in "C:\blabla\1.ahk" /out C:\blabla\1.exe" /icon "C:\blabla\1.ico") gives this:
Image

and also not sure how to choice AHK version using it
HotKeyIt
Posts: 1697
Joined: 29 Sep 2013, 18:35
Contact:

Re: How to compile trough CMD?

09 Jun 2018, 14:10

Either you compile Ahk2Exe.ahk or pass Ahk2Exe.ahk as first parameter to Ahk2Exe.exe!
mylovelycat
Posts: 12
Joined: 04 Mar 2018, 09:31

Re: How to compile trough CMD?

09 Jun 2018, 15:13

Thanks! When I try to compile with password, I got this error on any script (even blank). How can I fix it?

Image

Return to “AutoHotkey_H”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests